Все категории
Добавить товар

Антивіковий крем sisleya l integral anti-age day and night 2ml

275 грн
Описание

Антивіковий крем для обличчя

Антивіковий крем Sisleya L Integral Anti-Age Day And Night від знаменитого французького бренда Sisley поєднує високу якість, ефективність і збалансовану формулу, багату на активні компоненти природного походження, завдяки чому він стане гідним поповненням вашого beauty-арсеналу. Крем забезпечить шкірі комплексний догляд, спрямований на зволоження, омолодження і захист від несприятливого впливу навколишнього середовища, допомагаючи вам завжди мати бездоганний вигляд.
Екстракт яблучних кісточок, що міститься у кремі, є джерелом фітостимулінів і урсулової кислоти, які відновлюють епідерміс . Екстракти ратанії, манжети і альбицїї ленкоранської підвищують тонус шкірного покриву і роблять його еластичнішим, екстракт листя білої верби є потужним антиоксидантом і сприяє виробленню колагену, а екстракт ліндери синхронізує біоритми шкіри. Масло ши наситить шкіру вологою, роблячи її шовковистою, а коктейль із вітамінів, мінералів, амінокислот і мікроелементів освіжить колір обличчя, роблячи його по-дівочому ніжним.
Косметичний продукт розгладжує зморшки і запобігає появі нових, надаючи шкірі пружності й підтягнутості. Свіжа шкіра без єдиної вади, що сяє молодістю, здоров'ям і красою — це мрія, яка легко стане реальністю з Sisley!
Спосіб застосування: наносити крем Sisleÿa L Integral Anti-Age вранці та ввечері на обличчя та шию.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?