Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі для очей із золотом

385 грн
Описание

Ціна 385грн
60 штук (30 пар)

В складі:

✔️Поживний пребіотик глюкоманнан

Глюкоманнан - це пребіотичний цукор, який одержують з кореня рослини конжак. Глюкоманнан є добрим джерелом зволожуючих полісахаридів для шкіри. Пребіотики створюють сприятливе середовище для пробіотиків, які становлять основу мікробіоми шкіри людини та допомагають підтримувати її у здоровому стані.

✔️Женьшень – всесвітньо відомий тонік для довголіття, який сприяє молодому старінню, допомагаючи збільшити тривалість життя клітин шкіри.

✔️Солодка (гліциррізат калію) відомий як заспокійливий шкіру рослинний екстракт. Він містить глабридин, потужний антиоксидант, який допомагає покращити стан чутливої ​​шкіри та покращити її тон.

✔️Гідролізований колаген піддається ферментативному розщепленню для поліпшення засвоєння та підвищення ефективності. Він відомий своєю здатністю підвищувати еластичність шкіри і може допомогти відновити еластичність та покращити зовнішній вигляд шкіри, розгладжуючи та пом'якшуючи її.

✔️Гіалуронова кислота добре відома своїми зволожуючими властивостями, але вона також може допомогти надати шкірі м'яку, здорову та пухку текстуру, вирівняти тон шкіри та покращити появу дрібних та глибоких зморшок. У цій формулі використовуються 3 форми гіалуронової кислоти з різним розміром молекул для максимальної ефективності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
anton_soroka
anton_soroka
Чернигов
100% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?