Все категории
Добавить товар

Патчи под глаза

145 грн
Описание

При регулярному використанні патчів ваша шкіра скаже вам спасибі і надовго залишиться свіжою і молодою.Як застосовувати патчі для очей Images:
Нанести на очищену шкіру навколо очей на 15-30 хв. Ви самі зрозумієте, коли слід прибрати маску, як тільки вона віддасть всі поживні речовини шкірі, сама почне відставати від шкіри.
Також даний засіб чудово підходить для зволоження зморшок навколо рота та носа. Для цього слід акуратно розділити коло на 2 половинки, також ці половинки можна використовувати під очі якщо вам так зручніше. При такому використанні замість 80 масок, ви отримуєте цілих 160, що робить патчі Images найвигіднішою пропозицією по співвідношенню ціна / якість.
Максимального результату можна досягти, застосовуючи патчі курсом протягом 7 днів і потім не рідше 2-х разів на тиждень для підтримки ефекту.
Компоненти:
Коктейль з масла і квітів османтуса, оливкового масла, витяжки гамамелісу, вівса і женьшеню, гіалуронової кислоти і колагену, вітаміну Е, алантоїн, керамідів, рослинного білка і деионізованої води в склад не входять шкідливі консерванти, що робить продукт абсолютно безпечним для ніжної шкіри навколо очей. При регулярному застосуванні маска допоможе прибрати набряки, темні круги і мішки під очима. Ваша шкіра знову буде сяючою і підтягнутою!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение
Продавец
svetiknik
Accesories_ssss
Черновцы (Черновицкая обл.)
47% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?