Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі bioaqua hydrating moinsturizing з іонами золота

180 грн
Описание

💛Гідрогелеві патчі Bioaqua Hydrating Moinsturizing з іонами золота підходить для чутливої, сухої, жирної, нормальної, комбінованої та вікової шкіри.

💫 Патчі не тільки прибирають темні круги і мішки під очима, а й зменшують зморшки і надають відчутний ліфтинговий ефект. Також гідрогелеві патчі від Біоаква делікатно доглядають і зволожують ніжну шкіру навколо очей.
ктивні інгредієнти патчів:

💫 Золото - це найпотужніший антивіковий засіб, який надає комплексний догляд за ніжною шкірою навколо очей. Біозолото омолоджує шкіру, нормалізує її обмінні процеси і виводить токсини. Також воно підтримує правильний гідробаланс, що в свою чергу уповільнює вікові зміни. Золото має видимий ліфтинг-ефект, підтягує шкіру і допомагає позбутися від мімічних та вікових зморшок. Колоїдне золото також є потужним антиоксидантом, зменшує пігментацію, а також знімає набряклість і темні кола під очима.

Переваги дії:

💫 Ліфтинг. Золото має омолоджуючі дію: виводить токсини, нормалізує обмінні процеси в клітинах. Стимулює вироблення колагену і еластину. Вирівнює навіть глибокі мімічні або вікові зморшки. Робить шкіру пружною і еластичною.

💫 Зволоження та живлення. Золото нормалізує гідробаланс шкіри. Його іони проникають в глибокі шари дерми і зберігають вологу. Живлять шкіру і утворюють потужний захист, який не дозволяє волозі випаровуватися, а також захищає від ультрафіолетових променів.

💫 Спосіб застосування: на чисту шкіру, на проблемні зони (навколо очей / лоб / носогубка) прикласти патчі і залишити на 15-20 хвилин. Після чого зняти і вбити залишки рідини в шкіру.

180 грн упаковка 60 шт ( 30 пар)
В наявності

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ruslutsiv
ruslutsiv
Житомир
100% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?