Все категории
Добавить товар

Цукровий скраб для обличчя may island 7 days secret royal black sugar scrub

21 грн
Описание

В наявності.

Ціна 1 пірамідки 21 грн.

Цукровий скраб для обличчя May Island 7 Days Secret Royal Black Sugar Scrub призначений для дбайливого та делікатного очищення шкіри, схильної до надлишкової жирності, а також появі чорних крапок і закритих комедонов. Ретельно видаляючи надлишки себума і інші поверхневі забруднення, засіб повертає відчуття чистоти і свіжості. З першого застосування обличчя стає надзвичайно шовковистим, набуває рівний тон і доглянутий вигляд!

Чорний цукор м'яко очищає і полірує шкіру, видаляючи відмерлі частинки; сприяє усуненню чорних точок, підсилює кровообіг, тим самим покращує колір обличчя.

Містить екстракт маточного молочка, багатий білком і незамінними амінокислотами, який живить шкіру і робить її сяючою і блискучою. А також, він багатий мінералами, поліфенолами, а порошок чорного цукру з ефектом скраб очищає вугри і омертвілі клітини шкіри.

Екстракт меду наповнює шкіру глибоким зволоженням і зберігає її зволоженою.

Продукт має м'яку, кремоподібну консистенцію і містить дуже маленькі абразивні частинки, що дозволяє не пошкоджувати гідро-ліпідний шар шкіри під час використання скрабу.

Спосіб застосування: розкрийте пірамідку, нанесіть засіб на очищену злегка вологу шкіру обличчя. Акуратно помасажувати шкіру протягом декількох хвилин, приділяючи особливу увагу Т-зоні і іншим ділянкам скупчення чорних крапок. Використовувати не частіше 1-2 разів на тиждень.
‼️Не рекомендується застосовувати на пошкодженій шкірі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Назначение:

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?