Все категории
Добавить товар

Багатофункціональні патчі medi-peel hyaluron aqua peptide eye patch, 60 шт.

595 грн
Описание

Гарною, шовковистою шкірою, сяючим поглядом з відсутністю темних плям під очима без салонних процедур забезпечать ефективні патчі Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch з екстрактом морських водоростей корейського бренду Medi-peel. Склад есенції, якій просочений засіб, багатий на вміст корисних компонентів. Їхня дія спрямована на відновлення, омолодження та зволоження шкірного покриву:

Екстракт морських водоростей справляється з відновленням клітинних мембран, тонізує вироблення колагену, прискорює процес внутрішньоклітинного обміну клітин, утримує вологу та оберігає від впливу ультрафіолету. Цей компонент живить необхідними для шкіри вітамінами, мінералами, стимулює відтік лімфи, зміцнюють стінки судин.

Екстракт перлів забезпечує пружність, еластичність, розгладжування зморшок і усунення темних кіл.

Комплекс пептидів, що включає олігопептиди, трипептиди міді, пальмітоїл, забезпечує харчування, відновлення шкірного покриву, уповільнення процесів старіння.

Гіалуронова кислота та алантоїн надає ефект зволоження, відлущування, заспокоює шкіру.

Бетаїн вирівнює тон шкіри, позбавляє почервоніння.

За допомогою патчів шкіра під очима незалежно від типу наповнюється вологою, усуваються дрібні сіточки, сухість, стягнутість, розгладжуються заломи та зникають почервоніння. І всі ці дії досягаються у максимально короткі терміни після застосування.

Спосіб застосування: нанесіть патчі на зону під очима та носогубні складки, залиште на 20-30 хвилин. Зніміть патчі, залишки есенції розподіліть м'якими рухами. Чи не залишати патчі на всю ніч.

30 пар (60 шт.).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?