Все категории
Добавить товар

Нічна маска для обличчя з екстрактом рису laikou, 15 стиків

150 грн
Описание

Омолоджуюча, зволожуюча нічна маска Laikou містить фільтрат ферментації рису та екстракт кореня солодки Glycyrrhiza Glabra. Маска відновлює природний бар'єр вологи, заспокоює шкіру та робить її більш сяючою. При тривалому використанні шкіра стає ніжною, гладкою та м'якою.

Засіб має водянисту та прозачну текстуру, працює на потягу ночі та сприяє глибокому оновленню та омолодженню шкіри. Тривале використання дає видимий результат, шкіра стає ніжною, гладкою та м'якою.

Нанесення маски на ніч - ідеальний спосіб забезпечити шкірі якісний догляд, не витрачаючи багато часу. Вміст однієї упаковки достатньо для разового застосування на обличчі та шиї. Герметична упаковка зберігає корисні властивості продукту.

В складі:

Екстракт рису - надає інтенсивну зволожуючу та поживну дію, усуває лущення та заспокоює шкіру. Сприяє освітленню пігментації та вирівнює тон шкіри, розгладжує зморшки, робить шкіру пружною та еластичною.

Екстракт кореня солодки - має протизапальні та антисептичні властивості, знімає запалення, заспокоює свербіж, прискорює загоєння ран і прищів. Відмінно підходить власницям жирного типу шкіри, схильного до акне.

Екстракт водоростей - зволожує і тонізує шкіру, прискорює обмін речовин, стимулює вироблення колагену, має підтягуючу дію.

Спосіб застосування: наносити маску слід на підготовлену, ретельно очищену шкіру перед сном. Акуратно відкрийте упаковку, видавіть засіб в долоню і розподіліть по обличчю, дайте вбратися. Не змивайте, залиште на ніч.

Об'єм: 15 стіків * 3 грм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?