Все категории
Добавить товар

Нічна маска з екстрактом центелли азіатської laikou, 20 стиків

165 грн
Описание

Нічна маска з екстрактом центелли азіатської Laikou Centella Frozen Sleeping Mask активно зволожує, відбілює і відновлює шкірний покрив. Маска добре впливає на обмінні процеси, зовнішній вигляд і загальний стан шкіри. Знімає сліди втоми, набряклості, надає шкірі свіжості, гладкості та омолоджує її.

Нанесення маски на ніч - ідеальний спосіб забезпечити шкірі якісний догляд, не витрачаючи багато часу. Вміст однієї упаковки достатньо для разового застосування на обличчі та шиї. Герметична упаковка зберігає корисні властивості продукту.

В складі:

Екстракт азіатської центели - відмінно знімає роздратування, робить шкіру більш пружною, бореться з вільними радикалами, послаблює дію УФ-променів і відновлює шкірний покрив після сонячних опіків. Центелла стимулює синтез колагену I і III типу, якого з віком у шкірі виробляється все менше.

Екстракт листя алое - розгладжує зморшки, покращує еластичність шкіри; уповільнює процеси старіння; нормалізує вироблення шкірного себуму; при регулярному використанні допомагає при запальних процесах, оздоровлює шкіру з акне та себореєю.

Ніацинамід - регулює роботу сальних залоз, ефективно бореться з акне та запаленнями, освітлює пігментацію та сліди пост-акне, стимулює синтез колагену та еластину, що допомагає значно зменшити прояви вікових змін та підвищити пружність шкіри.

Гіалуронова кислота - притягує і накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, запобігає випаровування води та зневоднення. Молекули гіалуронки заповнюють собою зморшки і вони стають менш помітними, розгладжуються.

Спосіб застосування: наносити маску слід на підготовлену, ретельно очищену шкіру перед сном. Акуратно відкрийте упаковку, видавіть засіб в долоню і розподіліть по обличчю, дайте вбратися. Не змивайте, залиште на ніч.

Об'єм: 20 стіків * 3 грм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары