Все категории
Добавить товар

Маска з саліциловою кислотою salicylic acid 2% masque the ordinary

1400 грн -18% 1150 грн
Описание

Salicylic Acid 2% Masque
Маска з саліциловою кислотою 2%
100 мл‼️‼️‼️

Маска з 2% саліцилової кислоти розроблена для боротьби з тьмяним тоном і нерівністю текстури. Формула, насичена деревним вугіллям і глиною, повинна зробити шкіру гладкою і чистою, придаючи їй відчуття свіжості. Структура саліцилової кислоти сприяє її ліпофільності та змішаності з ліпіддами, що знаходяться на поверхні шкіри. Це відповідний складник для видалення застиглих клітин шкіри на поверхні жирної та схилної до висипки шкіри, щоб зробити шкіру яскравішою. Дресусний вугілля і глина є складниками, відомі своїми здібностями глибокого очищення через їх пористості і велику площу поверхні, доступною для адсорбції. Вони допомагають усунути забруднення з обличчя, яке в іншому випадку залишиться на поверхні шкіри і закупорили пори. У порівнянні з 2% розчином саліцилової кислоти маска з 2% саліцилу кислотою є змиттєвою формулою. Залиште не більше ніж на 10 хвилин, щоб максимізувати ефект відшарування.

Протиповіді: Цю формулу не можна використовувати на чутливій, шиях або пошкодженій шкірі. Будь ласка, ознайомтеся з додатковими примітками про захист від сонця та іншими попередженнями, пов’язаними з настановами.

Примітка. Хоча відколювання кислотами може призвести до швидкого видимого ефекту, ми зазвичай пропонуємо використовувати непрямі форми відшкірування шкіри на користь прямих форм, таких як ця формула, через потенційне запалення і чутливість, пов'язані з кислотами. Будь ласка, зверніться до NIOD's Non-Acid Acid Precursor для такої запропонованої формули.

Використовуйте один або два рази на тиждень на ретельно чисту, суху шкіру. Не використовуйте вологої шкіри. Нанесіть на обличчя кінчиками пальців, уникаючи ділянки навколо очей. Залиште не більше ніж на 10 хвилин. Ретельно змийте теплою водою. Не використовуйте чутливої, шелушної чи пошкодженої шкіри. Уникайте потрапляння на шкіру навколо очей і контакту з очима як під час нанесення, так і під час змивання. Перед використанням рекомендується провести патч-тестування: проколюєте продукт згідно з вказівками на маленьку ділянку один раз на день протягом трьох днів, щоб перевірити, чи ви чутливі до цього продукту. Якщо у вас з’явилося сильне роздратування, кропивниця, набряк очей і рота, утворення пухирів чи порушення дихання, змийте, припиніть використання і негайно зверніться до лікаря. Тримайте в недоступному для дітей місці.

Попередження про сонячні опіки: цей продукт містить бета-гідроксиклоту (BHA), яка може підвищити чутливість вашої шкіри до сонця і, зокрема, ймовірність сонячних опіків. Користуйтеся сонцезахисним кремом, носіть захисний одяг і обмежте перебування на сонці протягом тижня після ногой.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Область применения:
Лицо
Ингредиенты:
Салициловая кислота
Продавец
natalya.parij
natalya.parij
Львов
100% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?