Все категории
Добавить товар

Триетапний набір для догляду за шкірою su:m37° secret essence 3 step mask

215 грн -3% 210 грн
Описание

1. Тканинна маска для обличчя Su: m37 Secret Essence Mask 32 мл.

2. Концентрована есенція Su:m37 Secret Essence Double Concentrate 2 мл

3. Крем для омолоджування Su:m37 Secret Cream 2 мл.

Інтенсивно доглядає набір для особи з антивікової лінійки-бестселера Secret від корейського люкс бренду Su: m37 (входить до косметичного концерну LG Household & Health Care). Засоби на основі натуральних ферментованих екстрактів забезпечують шкіру глибоким зволоженням та зміцнюють її захисний бар'єр, підвищують еластичність шкіри та борються з ознаками її старіння, покращують колір обличчя, надаючи здорового сяйва.

У складі есенції, що просочує маску, ферулова кислота, ферментовані лактобактеріями та культурою дріжджових грибків. червоного винограду, кореня солодки, хурми, часнику, коріння куркуми, актинідії полігамної, листя камелії японської, батата, китайської дерези (ягід годжі), сенни, імбиру та ін.

Феруловая кислота – рослинний антиоксидант, який міститься переважно у висівках злакових рослин. Забезпечує виражений антиоксидантний, омолоджуючий освітлювальний та сонцезахисний ефект. Запобігає появі зморшок та інших ознак фото- та хронологічного старіння.

Спосіб застосування:

Крок 1 – тканинна маска – нанести на очищену шкіру на 15-20 хв, залишки есенції розподілити м'якими рухами. Для більш сильного ефекту зволоження нанести

Крок 2 - концентрована есенція

Крок 3 – крем для обличчя

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Назначение:

Похожие товары