Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Тканинні маски для обличчя в асортименті

39 грн
Описание

А яку масочку для обличчя обереш ти?

➡ Зволожуюча маска для обличчя Aqua Deep Power Ringer Mask - підходить для сухої та комбінованої шкіри. Спеціальний зволожуючий комплекс розроблений таким чином, щоб наситити вологою всі шари шкіри, розгладити дрібні зморшки, прибрати лущення, повернути обличчю м'якість та бархатистість.

➡ Колагенова маска для обличчя Collagen Deep Power Ringer Mask - для втомленої і чутливої, схильної до висипань, шкірі. Застосування маски компенсує нестачу вологи, підвищує еластичність. Маска висвітлює почервоніння, ліквідує висипання, оновлює шкіру.

➡ Поживна маска для обличчя миттєвої дії Vita Deep Power Ringer Mask - для втомленої шкіри, яка втратила своє природне сяйво. Миттєво насичує шкіру корисними речовинами, скорочує зморшки. Як результат – шкіра стає гладкою, доглянутою, насиченою, зволоженою, а колір – рівним.

Есенція добре вбирається, не залишає після себе жирності чи липкого шару, не забиває пори. Продукт у такому форматі дуже зручно брати із собою у поїздки чи на відпочинок.

➡ Інтенсивно зволожуюча тканинна маска для обличчя з екстрактом алое від Farm Stay - оздоровлює і зволожує шкіру, пригнічує активність бактерій, заспокоює подразнення, бореться з висипаннями.

Маски дуже зручні в експлуатації - достатньо нанести на обличчя і залишити на півгодини. Продукт не вимагає змивання, тому масочку можна брати з собою у подорожі.

Ціна:
💰 39 грн./шт.
Країна: Південна Корея.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Красный
Размер:
  • 20мл
Объем:
20 мл
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Питание Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?