Все категории
Добавить товар

Маска-серветка для обличчя bioaqua animal tiger mask тигр поживна 30 г

50 грн
Описание

Відновлювальна тканинна маска з принтом BioAqua Animal Tiger Supple Mask допоможе провести ефективну та приємну косметологічну процедуру в домашніх умовах. Доглядальний засіб вирізняється вітамінною та швидкодійною формулою, яка подбає про глибоке насичення шкіри корисними речовинами та живильною вологою.

Активний комплекс продукту збагачений гіалуроновою кислотою, що сприяє підтримці оптимального рівня зволоженості епідермісу. Цілительні екстракти червоного женьшеню та бобів маш забезпечують інтенсивну відновлювальну, пом'якшувальну та заспокійливу дії, нейтралізують вплив вільних радикалів, виводять шкідливі токсини та нормалізують секрецію себума, а також зміцнюють бар'єрні функції шкіри.

Спосіб застосування

вийміть маску з пакета, розрівняйте, щільно прикладіть до обличчя та залиште на 15-20 хвилин. Зніміть маску та почекайте, поки залишки есенції всотаються в шкіру. Не змивайте. Для досягнення максимального ефекту перед використанням тканинної маски рекомендується провести процедуру пілінгу й освіжити шкіру обличчя за допомогою тоніка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание
Продавец
ori_kriss
Ori_kriss
Ивано-Франковск
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?