Все категории
Добавить товар

Набор по уходу за лицом и веками с витамином c + освежающие патчи с витамином c

2098 грн
Описание

Базовий догляд за обличчям з потужним антиоксидантом вітаміном С ефективно доглядає за шкірою, усуває постакне та гіперпігментацію та сприяє вирівнюванню тону шкіри за рахунок вироблення колагену.

Завдяки освіжаючим гідрогелевим патчам набряклі очі миттєво стають відпочилими та сяючими. Продукт, збагачений вітаміном C та ретинолом, помітно освітлює темні кола під очима. Екстракт петрушки чинить м'яку протинабрякову дію та ефективно зменшує пігментацію. Екстракт кори шовковиці зміцнює стінки капілярів та стимулює синтез колагену. Гіалуронова кислота та колаген зменшують прояви мімічних та “сонних” зморшок, роблячи шкіру гладкою та пружною. Підходять для всіх типів шкіри.

Легкий крем-флюїд для обличчя з вітаміном С захищає від руйнівних факторів зовнішнього середовища, які призводять до старіння, втоми та зморшок.

А крем для повік з вітаміном С захищає від перших ознак старіння, запобігаючи їхній появі або усуваючи вже наявні недосконалості.

До набору входять:

Освіжаючі зміцнювальні патчі з вітаміном С Hillary Vitamin C Refreshing & Firming Eye Patches, 60 шт;
Освітлюючий крем для повік з вітаміном С Hillary Vitamin С Bright Eye Cream, 15 мл;
Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном С Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid, 30 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?