Все категории
Добавить товар

Освежающие укрепляющие патчи с витамином c + пептидная бустер-сыворотка для роста...

969 грн
Описание

Гладка та пружна зона навколо очей, густі брови та вії - про це подбає новий Базовий набір для догляду за зоною навколо очей, бровами та віями з інноваційними засобами.

Завдяки освіжаючим гідрогелевим патчам набряклі очі миттєво стають відпочилими та сяючими. Продукт, збагачений вітаміном C та ретинолом, помітно освітлює темні кола під очима. Екстракт петрушки чинить м'яку протинабрякову дію та ефективно зменшує пігментацію. Екстракт кори шовковиці зміцнює стінки капілярів та стимулює синтез колагену. Гіалуронова кислота та колаген зменшують прояви мімічних та “сонних” зморшок, роблячи шкіру гладкою та пружною. Підходять для всіх типів шкіри.

Збалансована формула сироватки з мікропептидами, гідролізованим протеїном пшениці та натуральним активатором кератинового гену сприяє природному зростанню і зміцненню вій та брів, роблячи ваш погляд виразнішим. Живить та відновлює структуру вій та брів, робить сильнішими та продовжує їх життєвий цикл. Стимулює активний ріст нових вій, а також робить пружнішими та міцнішими зрілі вії.

До набору входять:

Освіжаючі зміцнювальні патчі з вітаміном С Hillary Vitamin C Refreshing & Firming Eye Patches, 60 шт;
Пептидна бустер-сироватка для росту вій та брів Hillary Lash&Brow Growth Booster, 3 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?