Все категории
Добавить товар

Medi-peel hyaluron dark benone peptide 9 ampoule eye patch лифтинг патчи с пептидами

570 грн
Описание

Багатофункціональні патчі з пептидами Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch спрямовані на активну боротьбу з темними колами і припухлостями, м'яко освітлюють і освіжають.
Мають відбілювальну дію і допомагають скоротити вираженість пігментних плям. Комплекс пептидів чинить омолоджувальну дію, сприяє розгладженню зморшок і збереженню молодості шкіри.
Мультифункціональні патчі комплексно впливають на шкіру, освітлюючи, зволожуючи й омолоджуючи.
Вони допомагають розгладити шкірні заломи і скоротити глибину зморшок, відбілюють пігментацію і темні кола під очима, усувають сухість і мають заспокійливу дію.
Патчі є багатофункціональними, підходять для використання в зоні навколо очей, у зоні міжбрів'я і носогубних складок.

Основні діючі компоненти:

Перлова пудра чинить чудову омолоджувальну дію і м'яко освітлює, усуваючи темні кола під очима і позбавляючи небажаної пігментації.

Діамантова пудра допомагає зміцнити тургор шкіри і зберегти її еластичність, сприяє оновленню клітин епідермісу, вирівнює рельєф, м'яко освітлює і повертає здорове сяйво.

Токоферол захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів, запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Інтенсивно насичує шкіру вітамінами. Здатний проникнути в глибокі шари шкіри, де гідролізується у вітамін Е.

Комплекс пептидів збільшує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену й еластину. Зменшує глибину зморшок і перешкоджає обвисанню шкіри.

Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари шкіри і наповнює клітини необхідною вологою. Зміцнює шкірний покрив і покращує пружність шкіри, запобігаючи ранній появі зморшок. Поповнює нестачу вологи та усуває зневоднення шкіри.

Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Косметика з пептидами не рекомендується для використання в період вагітності та лактації.

Спосіб застосування: нанесіть патчі на необхідну зону на попередньо очищену і зволожену шкіру. Через 20-30 хвилин зніміть патчі і вберіть залишки есенції м'якими поплескувальними рухами.

60 шт (30 пар)

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?