Все категории
Добавить товар

Medi-peel derma maison toning active facial mask тканевая маска с витаминным комплексом

94 грн -13% 82 грн
Описание

Тканинна маска з вітамінним комплексом Medi-Peel Derma Maison Toning Active Facial Mask освітлює і вирівнює тон обличчя, усуває тьмяність і надає шкірі красивого сяйва. Зміцнює захисний бар'єр, нейтралізує вплив вільних радикалів і ультрафіолету, запобігає ранньому старінню шкіри.

Маска в короткі терміни знімає сліди втоми і освіжає колір обличчя. Насичує клітини вологою і поживними речовинами, прискорює процеси загоєння і оновлення, підтримує високий рівень зволоженості протягом дня. Має антиоксидантну дію, уповільнює окислювальні процеси.

Тканинна основа маски складається з міцного гіпоалергенного матеріалу TENCEL, який отримують з деревини евкаліпта. Маска рясно просякнута вітамінною есенцією, щільно прилягає до шкіри, підвищуючи засвоюваність корисних речовин.

Основні діючі інгредієнти:

Глутатіон - потужний антиоксидант, активно відновлює тканини, стимулює процеси загоєння і оновлення. Уповільнює процеси старіння, тонізує, вирівнює тон і усуває почервоніння, відбілює пігментацію.

Ідебенон - найпотужніший антиоксидант, синтетичний аналог коензиму Q10. Завдяки своїй захисній та антиоксидантній дії сповільнює процеси старіння і відновлює пошкоджені клітини епідермісу.

Різномолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Стабільна форма вітаміну C має протизапальну дію, нормалізує стан шкіри, стимулює утворення колагену, освітлює пігментні плями.

Ніацинамід збільшує синтез церамідів, усуває сухість, стягнутість і лущення. Уповільнює доставку меланіну до епідермісу, запобігає утворенню пігментних плям. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену і підвищенню щільності шкіри.

Пальмітоіл Пентапептид-4 стимулює синтез колагену та еластину, скорочує глибину зморшок.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть маску на очищену і тонізовану шкіру, залиште на 10-20 хвилин, видаліть лист і м'яко вбийте залишки есенції в шкіру.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?