Все категории
Добавить товар

Інтенсивно зволожуюча нічна маска для обличчя clinique moisture surge overnight mask, 30 мл

300 грн -10% 270 грн
Описание

Інтенсивно зволожуюча нічна маска для обличчя Clinique Moisture Surge Overnight Mask, 30 мл

Ціна 270 грн.

Зроблено в Бельгії

Термін придатності : Липень 2025 р.

Косметичні засоби, які треба наносити перед сном, мають комплексний вплив на жіночу шкіру. Унікальний продукт від компанії Clinique під назвою Moisture Surge Overnight Mask є кращим зразком косметики для догляду за шкірою в нічні години. Маска живить і неймовірно освіжає шкіру, роблячи її гладенькою і шовковистою. Дія активних речовин забезпечує зволоження. Інтенсивне застосування маски запобігає появі сухості й подразнення. Засіб не викликає жодних алергічних реакцій.

Moisture Surge Overnight Mask перешкоджає появі передчасних ознак старіння. Маска наповнює шкіру дивовижним коктейлем із природних антиоксидантів, вітамінів і корисних мікроелементів, надаючи потужну заспокійливу дію, допомагаючи нівелювати видимі наслідки стресових ситуацій. Засіб містить тільки натуральні екологічно чисті компоненти. Він повністю знежирений, характеризується ідеальною переносимістю будь-яким типом шкіри.

Час застосування: нічний
Тип шкіри: усі типи
Вік: 18+
Стать: жіноча
Об'єм: 100ml
Країна-виробник: США

Спосіб застосування
використовуйте як засіб, що завершує догляд. Густо нанесіть маску на обличчя, делікатно масажуючи шкіру до повного вбирання. Використовуйте ввечері не змиваючи або у міру необхідності.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
jewel...
jewelry_gemstone
Супер-продавец
74% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?