Все категории
Добавить товар

Тканинна маска для обличчя та шиї via beauty ультразволоження, з олією кокосу та...

26 грн
Описание

Тканинна маска для обличчя та шиї Via Beauty Ультразволоження, з олією кокосу та мигдальним крем-флюїдом, 30+6 г

 Характеристики товару Тканинна маска для обличчя та шиї Via Beauty Ультразволоження, з олією кокосу та мигдальним крем-флюїдом, 30+6 г
Бренд
VIA BEAUTY
Країна виробництва
Китай
Вид
Тканинна маска для обличчя
Клас
Мас-маркет
Вікова категорія
25+
Час застосування
Універсальний
Призначення
Живлення Зволоження
Тип шкіри
Для всіх типів шкіри
Активний компонент
Екстракт мигдалю, Кокосова олія
Вага
36 г
Опис товару Тканинна маска для обличчя та шиї Via Beauty Ультразволоження, з олією кокосу та мигдальним крем-флюїдом, 30+6 г
Краса, сяяння, бархатистість шкіри — результат застосування унікальної ультразволожувальної маски бренду Via Beauty, яка розроблена командою висококваліфікованих фахівців-косметологів.

Переваги продукту

Глибоко зволожує та живить шкіру.

Забезпечує вітамінізувальний догляд.

Помітно розгладжує зморшки та повертає шкірі сяяння.

Як діє?

Двоетапний засіб містить тканинну маску та крем-флюїд. Маска з олією кокосу, багатою на вітаміни В1, В2, С і Е, пом’якшує, живить і зволожує шкіру, розгладжує зморшки, чинить антиоксидантну дію, захищає від негативного впливу зовнішніх чинників. Екстракт плаценти та колаген стимулюють процеси оновлення клітин, уповільнюють процеси старіння, надають шкірі сяяння.

Крем з мигдальною олією бореться із сухістю та подразненням, підтримує водний баланс, повертає шкірі гладкість, пружність і сяяння.

Б’юті-поради

Пам’ятайте, що шкіра навколо очей потребує особливого догляду. Для ефективного зволоження та живлення використовуйте патчі з наносріблом та гіалуроновою кислотою.

Склад товару Тканинна маска для обличчя та шиї Via Beauty Ультразволоження, з олією кокосу та мигдальним крем-флюїдом, 30+6 г
Тканинна маска для обличчя та шиї: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Bis-Peg-15 Methyl Ether Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin Hydrolyzed, Sclerotium Gum, Coconut Oil, Sodium Hyaluronate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Beta-Glucan, Fragrance.
Крем-флюїд для обличчя та шиї: Aqua, Glycerin, Mineral Oil, Dimethicone, C14-22 Alcohols/C12-20 Alkyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Carbomer, Hydrolyzed Collagen, Almond Oil, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Fragrance.

Як використовувати Тканинна маска для обличчя та шиї Via Beauty Ультразволоження, з олією кокосу та мигдальним крем-флюїдом, 30+6 г
Тканинна маска для обличчя та шиї: на очищену шкіру обличчя та шиї накладіть маску на 15 хвилин, потім зніміть маску та умийте обличчя теплою водою. Приступіть до наступного етапу.
Крем-флюїд для обличчя та шиї: після використання маски для обличчя та шиї нанесіть мигдальний крем-флюїд тонким шаром та дайте повністю увібратися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Масс маркет
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?