Все категории
Добавить товар

Антивозрастная маска с экстрактом красного вина ayoume enjoy mini sleeping pack

22 грн -10% 20 грн
Описание

Антивікова нічна маска для обличчя з екстрактом червоного вина Enjoy Mini Sleeping Pack від корейського бренду AYOUME створена спеціально для шкіри з віковими змінами, вона відмінно живить молекулами води і дарує відчуття свіжості. Засіб глибоко живить шкіру і прибирає дрібні зморшки. Також продукт має захисний механізм для шкіри. Він покращує процес природного вироблення колагену. Що сприяє омолодженню шкіри і збереженню вологи в тканинах і клітинах. Обличчя стає більш підтягнутим, шкіра - більш еластична і пружна. Маска надає красивішого вигляду овалу обличчя, вирівнює його колір і надає йому природності.

Склад засобу багатий цінними антиоксидантними речовинами, флавоноїдами та органічними кислотами. Все разом - це комплекс неймовірно корисних елементів для шкіри, він зменшує вираженість вікових ознак шкіри. А також уповільнює процес старіння шкіри, надає дермі м'якості та гладкості. Маска створена в спеціальному зручному форматі пірамідки, яку легко можна брати з собою. Це зручно й економічно. Засіб має приємну текстуру, легко наноситься і добре поглинається, дарує відчуття комфорту і свіжості на обличчі.

Екстракт червоного вина - чудовий антиоксидант, чинить захисну дію на шкіру, наповнює її корисними мікроелементами. Компонент бореться зі старінням шкіри, сприяє розгладженню мімічних зморшок і покращує мікроциркуляцію. Він вирівнює тон обличчя і надає шкірі яскравості та однорідності кольору.

Аденозин - покращує природну регенерацію колагену клітинами шкіри. Компонент надає їй пружності та еластичності, має омолоджувальні властивості. Аденозин сприяє збереженню необхідної вологи в клітинах шкіри, завдяки чому вона досить зволожена і м'яка. Компонент розгладжує вікові та мімічні зморшки.

Рицинова олія - потужний протизапальний і антибактеріальний компонент. Підтягує шкіру обличчя і збільшує її тонус. Також має пом'якшувальну і зволожувальну властивість. Компонент захищає шкіру від бактерій і відновлює її. Олія покращує відтінок шкіри обличчя і вирівнює мікрорельєф.

Застосування:
Після очищення, тонізації/сироватки, як завершальний етап догляду. Розкрий пірамідку і нанесіть нічну маску на все обличчя. Дочекайся повного вбирання. Рекомендуємо використовувати маску 2 - 3 рази на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?