Все категории
Добавить товар

Medi-peel glow 9 24k gold mask pack маска пленка с золотом и коллагеном

575 грн
Описание

Medi Peel Glow 9 24k Gold Mask Pack Маска-плівка створена для глибокого очищення шкіри та боротьби з віковими змінами.

Засіб вирішує комплекс проблем зі шкірою обличчя:

-Видаляє чорні цятки і закриті комедони.
-Знижує жирний блиск.
-Перешкоджає утворенню нових вугрів і комедонів.
-Відновлює шкіру.
-Скорочує зморшки.
-Підтягує овал обличчя.
-Робить шкіру більш пружною і гладенькою.
-Вирівнює тон.
-Освітлює пігментні плями.

Ключовий інгредієнт маски - 24-каратне золото. Частинки дорогоцінного металу мають сильні омолоджувальні властивості. Колоїдне золото стимулює природний процес відновлення шкіри, підвищує пружність і еластичність покриву, розгладжує зморшки і вирівнює мікрорельєф обличчя.

Гідролізований колаген у складі маски доповнює антивікову дію золота. Компонент поповнює нестачу природного колагену в епідермісі, повертає шкірі природний тонус, уповільнює процес старіння і зміцнює захисний бар'єр.

Каолін (біла глина) виконує функцію очищення шкіри. Глина чудово справляється з сильними забрудненнями, нормалізує роботу сальних залоз, м'яко відлущує роговий шар і протистоїть дії хвороботворних бактерій.

Особлива текстура маски допомагає помітно скоротити чорні цятки з першого застосування і домогтися гарного ліфтинг-ефекту. Під час нанесення маска висихає, притягує до себе глибокі забруднення і доставляє активні компоненти в епідерміс.

Маска стане незамінним доповненням до догляду для жінок, чия шкіра схильна до в'янення, чорних крапок і сального блиску. Відмінність золотої маски від багатьох інших очищувальних засобів-плівок у тому, що в її складі застосовуються дорогі доглядові компоненти, які можна зустріти тільки в косметиці професійного сегмента. Тому маска дає хороший результат уже після першого використання. Ефект засобу накопичується і зберігається тривалий час.

Спосіб застосування: нанеси маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи зони навколо очей і брів. Тримай маску 15-25 хвилин до повного висихання, а потім акуратно видали плівку з обличчя.

100мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?