Все категории
Добавить товар

Альгинатна маска trimay vita c pro improving modeling mask pack с витамином с осветляющая

420 грн
Описание

Альгінатна маска Trimay Vita C Pro Improving Modeling Mask Pack освітлює і вирівнює тон шкіри, покращує колір обличчя, усуває тьмяність шкіри. Маска також спрямована на інтенсивне зволоження, перешкоджає зневодненню і появі сухості, тонізує і повертає природне сяйво. Підвищує пружність і еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння.

Засіб дає змогу провести салонну процедуру в домашніх умовах, легко і просто. Маски не тільки насичують шкіру поживними речовинами, а й відлущують, адсорбуючи шкірний жир і забруднення, очищають від токсинів, які не видаляють очищувальні засоби.

Діатоміт і альгінат у складі масок зміцнюють тургор і надають шкірі еластичності, каталізують дію сироваток і кремів, нанесених під маску безпосередньо перед процедурою.

-Вітамін С - потужний антиоксидант, перешкоджає старінню шкіри, зменшує вироблення меланіну, бореться з пігментацією. Має також антибактеріальний ефект, підвищує імунітет шкіри і стимулює процеси регенерації, що робить його незамінним у лікуванні акне. Забезпечує синтез повноцінного колагену, освітлює ділянки гіперпігментацій, покращує стан за дерматозів, що супроводжуються запаленням, захищає від фотоушкоджень УФ-променями.
-Ніацинамід (вітамін В3) - відбілює шкіру, знімає набряки, усуває вікові пігментації, вирівнює тон обличчя і покращує його колір. Він також активізує обмін речовин, стимулює клітинний поділ і уповільнює прояв вікових змін.
-Лактобактерії - підвищують опірність шкіри негативним факторам навколишнього середовища. Перешкоджають стоншенню шкірного покриву, однаково стимулюючи процеси відлущування мертвих клітин і регенерації шкіри, блокують вироблення меланіну, освітлюють тон, роблять шкіру здоровою і сяючою. Лактобактерії впливають на глибокі шари шкіри, стимулюють вироблення гіалуронової кислоти і колагену, тому шкірний покрив стає більш пружним, шкіра наповнюється вологою, усувається зневоднення і відчуття стягнутості.
-Екстракт кокона шовкопряда - містять серицин, безпечну і натуральну речовину, яка дуже позитивно впливає на шкіру. Екстракт прискорює вироблення колагену, робить шкіру пружною і гладенькою, зменшує глибину зморшок і перешкоджає старінню шкіри. Зволожує, усуває свербіж, лущення і сухість, запобігає дегідратації. Нормалізує клітинний метаболізм, покращує колір шкіри, вирівнює тон і підвищує тонус. Надає шкірі природного сяйва.
-Алантоїн - пом'якшує і зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру, стимулює видалення відмерлих клітин. Алантоїн ефективно запобігає закупорці пор, утворенню комедонів (чорних цяток) і запальних елементів.

Застосування:

Змішайте в ємності порошок і воду в співвідношенні 1:0,8. Якщо суміш занадто густа, додавайте по 5 мл води, щоб відрегулювати консистенцію. Шпателем рівномірно нанесіть на обличчя, починаючи з великих поверхонь. Через 15-20 хвилин акуратно зніміть маску знизу вгору. Видаліть залишки маски вологим ватним диском або змоченою губкою.

240g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Серебристый
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?