Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі під очі з екстрактом зеленого чаю

165 грн
Описание

Гідрогелеві патчі під очі SERSANLOVE Green Crystal з екстрактом зеленого чаю - найркащий засіб, який за лічені хвилини надасть шкірі під очима свіжості, зволожити та зняти сліди втоми.

Патчі освітлюють темні круги та покращують зовнішній вигляд. До їхнього складу входить зелений чай, який має низку переваг: Перешкоджає передчасному старінню; Допомагає у виробленні колагену; Забезпечує підтяжку; Вирівнює тон; Підвищує пружність. Косметична маска дбайливо доглядає за шкірою, забезпечує комплексний догляд і позитивно впливає на загальний стан шкіри. Засіб добре видаляє ороговілі клітини та сприяє їх швидкому оновленню. Нормалізує водний баланс, не пересушує і створює захисний бар'єр від шкідливих впливів довкілля. Регулярне застосування патчів забезпечить шкірі сяйво, поліпшить обмінні процеси та надовго збереже молодість і свіжість вашому обличчю.

🍀Спосіб застосування: Розмістити на шкірі в зоні навколо очей гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Також можна використовувати патчі на інші зони шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?