Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі з екстрактом зеленого чаю dsiuan green tea eye mask

239 грн
Описание

Гідрогелеві патчі з екстрактом зеленого чаю Dsiuan Green Tea Eye Mask.
Патчі, основа яких виготовлена ​​з екологічно чистого та безпечного гідрогелю, просякнуті сироваткою з екстрактом зеленого чаю. Такий косметичний засіб є максимально простим у використанні і при цьому активно віддає всі свої поживні компоненти шкірі. У складі продукту міститься цілий комплекс вітамінів та антиоксидантів, які наповнюють клітини шкіри та стимулюють обмінні процеси. Гідрогелеві патчі виключають наявність спиртів та фенолів, завдяки цьому вони не мають протипоказань.

Зелений чай - це компонент, який відомий своїми корисними властивостями:

Запобігає передчасній появі ознак старіння шкіри під очима.
Знімає запалення та набряклість повік.
Добре тонізує та прибирає сліди втоми.
Відмінно і дбайливо видаляє ороговілі клітини епідермісу.
Варто зауважити, що гідрогелеві патчі відмінно підійдуть будь-якому типу шкіри. Після регулярного застосування значно посвітлішають темні кола під очима, шкірний покрив розгладиться і набуде здорового блиску. Завдяки ультратонкій основі патчі добре прилипають до поверхні шкіри і інтенсивно віддають свої корисні речовини.

Спосіб застосування:

Лопаткою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі в зоні навколо очей, гострим кінчиком до перенісся, досягти щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Також можна використовувати патчі на інші ділянки шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
mrs.businka
Bombonika shop
Киев
60% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?