Все категории
Добавить товар

Відновлюючий гель-пілінг для обличчя з екстрактом рожевого грейпфрута thalia, 170 мл

189 грн
Описание

Опис товару
Рожевий грейпфрут з Ямайки є джерелом вітаміну С, калію та антиоксидантів. Це унікальний інгредієнт, який роками використовується в догляді за шкірою.

Гель-пілінг з екстрактом рожевого грейпфрута спеціально розроблений для видалення омертвілих клітин із поверхні шкіри, не подразнюючи її завдяки активному інгредієнту AHA та відсутності великих гранул у текстурі.

Гель допомагає усунути шрами та плями від прищів, ретельно, проте делікатно очищаючи шкіру. Такий пілінг сприяє кращому поглинанню шкірою зволожуючих кремів при подальших доглядових процедурах. Після змивання гель-пілінгу шкіра обличчя набуває оксамитової м’якості.
Не містить SLES/SLS, парабенів і парафінів. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Вага
170 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Очистити обличчя та обережно витерти рушником насухо. Для зовнішнього використання нанести гель-пілінг на обличчя та втирати круговими рухами протягом однієї хвилини. Змити теплою водою. Використовувати 1 або 2 рази на тиждень.
Застереження
Уникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі, подалі від сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, карбомер, етиловий спирт, гліцерет-26, цетримонію хлорид, віддушка, гліцерин, молочна кислота, екстракт плодів рожевого грейпфрута, екстракт шкірки рожевого грейпфрута, сік лимонного дерева, гліколева кислота, сік манго, екстракт пасифлори (маракуї), лимонна кислота, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота, лімонен, CI 16255 (кислотно-червоний 18), CI 19140 (жовте 5 озеро).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?