Все категории
Добавить товар

Альгінатна маска для обличчя hillary перезавантаження 17 г

99 грн
Описание

Тип засобу: Маска

Кілька примірників у наявності

Hillary Cosmetics — Натуральна косметика високої якості ❤
Ласкаво просимо у світ натуральних косметичних продуктів Хілларі.

Мета Hillary Cosmetics, що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, неслі одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням.

Саме для ДІЇ та РЕЗУЛЬТАТУ проти застосування нашої косметики команда Hillary Cosmetics працює з найкращими в країні косметологами, технологами, трихологами, створюючи ІННОВАЦІОННІ РШЕПТУРИ натуральних продуктів насамперед для тебе.

Всі передові світові лабораторії, які розробляють косметичні інгредієнти вже понад 10 років майже не вдосконалюють косметичні продукти на основі застарілих продуктів родом із "хімічного" косметичного минулого.

Натомість найкращі уми та лабораторії світу, від великих корпоративних інститутів до сімейних вузькоспеціалізованих лабораторій працюють, синтезуючи щорічно та навіть щомісяця, суперсучасні, повністю органічні косметичні компоненти, які тепер за своїми властивостями навіть часто перевершують не тільки натуральні аналоги, розроблені на зарі популяризації натуральної косметики, але й насамперед багато косметичних продуктів на основі силіконів, парабенів, сульфатів і мікропластиків.

Команда Hillary працює на вістрі прогресу з найкращими європейськими організаціями, які розробляють і впроваджують органічні сполуки в косметику.

Ми використовуємо в рецептурах Hillary Cosmetics тільки найостанніші, досконалі, інноваційні розробки.

У багатьох продуктах Хілларі основні компоненти 2018, 2019 року. Саме тому Ви отримуєте за помірні гроші дійсно робочі інноваційні продукти з догляду.

Альгінатна маска для обличчя Hillary Перезавантаження

КОЖЕН УНІКАЛЬНІСТЬ АЛЬГИНАТНОЇ МАСКИ HILLARY ПЕРЕЗАГРУЗКА?

Швидко відновлює красу вашої шкіри після напруженого дня або вечірки;

Повертає тонус і сяйво;

Навіть найбільш втомлена шкіра набуде здорового та свіжого вигляду;

І, крім того, ти користуєшся 100% натуральним продуктом.

Не містить SLS, силіконів та парабенів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Підготуй альгінатну маску безпосередньо перед застосуванням. Візьми будь-яку суху неметалеву ємність, змішай у ній вміст із водою кімнатної температури в пропорції 1:1.

Важливо! Ретельно перемішай усім збивальним рухом до однорідної маси, поки не отримаєш консистенцію густого та тяжного крему.

Маску наносити на шкіру щільним шаром за допомогою шпателя. Упродовж наступних 10-15 хвилин засіб стає схожим на гуму та трохи зменшується в об'ємі. Науковою мовою цей процес називається пластифіковані.

Альгінатна маска не вимагає змивання водою. Через 15-20 хвилин вона легко знімається у формі м'якого пластичного сліпка, що повторює контури обличчя або тіла. Зняти її потрібно одним рухом знизу від підборіддя вгору до чола. Волосся, вії та брови не приклеюються до маски, тому зняття буде легким.

Якщо крем, сироватка або інший косметичний засіб не були нанесені під маску, ними можна скористатися після її застосування.

Beauty-хак:

Перед нанесенням альгінатної маски шкірний покрив необхідно ретельно очистити.

Для підвищення ефективності рекомендуємо нанести гіалуронову сироватку Hillary.

Під впливом маски сироватка краще проникає в шкіру. Після того як нанесений засіб проникне в дерму, необхідно нанести альгінатну маску.

Альгінатні маски Hillary — це салонний догляд за шкірою обличчя, не виходячи з дому! Натуральні склади кожної з них допомагають зволожити шкіру, повернути колишній тонус, а також заспокоїти після різних подразнень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары