Все категории
Добавить товар

Тканевая маска eyenlip super food acai berry mask має с экстрактом ягод асаи

26 грн
Описание

Тканинна маска Eyenlip Super Food Acai Berry Mask має ефективний склад, тому здатна швидко повернути шкірі обличчя здоровий і відпочилий вигляд.
Екстракт асаї займає головне місце у формулі продукту. Цей компонент є антиоксидантом, який також багатий на вітаміни та поліфеноли. Ягоди асаї допомагають зупинити процеси старіння, посилюють бар'єрну функцію шкіри та підвищують її стресостійкість. Також за допомогою екстракту асаї відбувається зволоження та оновлення шкіри.
Гліцерин, ександіол і гіалуронат натрію проникають у глибокі шари шкіри, утримуючи вологу, забезпечуючи шкірі зволоження і поліпшення її структури.
Ресвератрол, що міститься в масці, є ще одним антиоксидантом, який допомагає захищати шкіру від вільних радикалів та інших агресивних впливів.
Есенція маски швидко засвоюється шкірою, а тканинна основа робить використання максимально зручним. Регулярне застосування маски (2-3 рази на тиждень) допоможе шкірі довше зберігати молодий вигляд, а також забезпечить захист від сухості, тьмяності та зневоднення.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Серый
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?