Все категории
Добавить товар

Маска для шкіри навколо очей від мілких зморшок kanebo kracie hadabisei eye zone...

700 грн -15% 600 грн
Описание

Маска для шкіри навколо очей від мілких зморшок Kanebo Kracie Hadabisei Eye Zone Intensive Wrinkle Care Pack, 30 пар

Цена 600 грн.

Японський бренд Kracie створив ефективну маску для шкіри навколо очей, яка призначена для боротьби з мімічними зморшками. Цей засіб збагачений маточним молочком, ретинолом і гіалуроновою кислотою у високих концентраціях, що дає змогу в кілька разів швидше впливати на проблемні ділянки епідермісу. Патчі Hadabisei Eye Zone допомагають за короткий час позбутися від темних кіл і мішків під очима, усунути втому і наслідки недосипання.

Регулярне застосування цієї маски допоможе побороти мімічні зморшки, розгладити шкіру під очима і запобігти появі нових ознак старіння. Патчі, які легко використовуються, рекомендується застосовувати протягом місяця. В упаковці - 60 штук. Результативність маски від Kracie підтверджена клінічними випробуваннями японського Міністерства охорони здоров'я.

Спосіб застосування: 1. Після ретельного вмивання нанесіть на шкіру лосьйон. 2. Відкрийте упаковку, потягнувши від сторони, де написано Open, і акуратно витягніть маски по одній. 3. Прикладіть маски на область очей. Будьте уважні з рідиною, якою просякнуті маски. Поверхня маски не відрізняється для правого або лівого боку. 4. Після закінчення 5 хвилин (при сухій шкірі можна збільшити час впливу до 10 хвилин) зніміть маски.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?