Все категории
Добавить товар

Очищаючі пластирі від прищів rituel de beaute, 10 шт.

49 грн
Описание

Опис товару
Попрощайтеся з прищами, постакне та неестетичними плямами! Чудодійні немедикаментозні пластирі з олією чайного дерева і саліциловою кислотою запобігають утворенню вугрів в області нанесення. Вони створюють бар’єр, що захищає проблемну ділянку від зовнішніх подразників і бруду, запобігають появі надривів, тримають шкіру в чистоті. Екстракти центели й гамамелісу широко відомі своїми протизапальними, заспокійливими та регенеруючими властивостями. Компактну упаковку зручно завжди тримати при собі. Продукт не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Вага
10 шт
Країна виробництва
КОРЕЯ
Застосування
Для зовнішнього використання. Перед застосуванням пластирів очистити та висушити шкіру. Зняти захисне покриття з пластиру та приклеїти його на проблемне місце. Легко натиснути на 2-3 секунди для фіксації. Після того, як пластир побіліє, обережно зняти його, починаючи з краю.
Застереження
Не використовувати на шкірі з пігментацією, плямами, висипами, а також на подразненій або обгорілій шкірі. У разі появи почервоніння, подразнення, набряку або свербежу шкіри негайно припинити використання та звернутися до лікаря. Не використовувати продукт у разі наявності чутливості до смужок або масок-плівок. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Уникати впливу прямих сонячних променів або надто високих чи низьких температур. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, акрилатний сополімер, саліцилова кислота, полісорбат 80, олія з листя чайного дерева, екстракт центелли азіатської, бутиленгліколь, гліцерин, 1,2-гександиол, лімонен, екстракт листя гамамелісу віргінського.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?