Все категории
Добавить товар

Маска для лица с гликолем ren clean skincare glycol lactic radiance renewal mask

1000 грн -20% 800 грн
Описание

Стан: новий, у ідеальному стані
Розмір: 50 мл.
Ціна: 58$

Ця сильнодіюча гелева маска, яка наповнює сяйвом тьмяну або втомлену шкіру, допоможе відлущити забруднення, зменшить появу тонких зморшок і покращить текстуру шкіри, щоб показати оновлений і бадьорий колір обличчя.

Ця маска, створена на основі суміші хімічних ексфоліантів на основі фруктів, доповнена ніжною, але ефективною гліколевою кислотою (AHA) з екстракту ананаса та ферментом папаїну, який допомагає видалити омертвілі клітини шкіри, роблячи шкіру м’якою та гладкою зі здоровим. - дивлячись світіння.

Особливості використання:

Вранці або ввечері: один або два рази на тиждень нанесіть велику кількість Glycol Lactic Radiance Renewal Mask на чисту шкіру, уникаючи області навколо очей. Залиште на десять хвилин, потім змийте теплою водою або багаторазовим ватним диском. PS, якщо ви відчуваєте легке поколювання, це цілком нормально.

Як і у випадку з продуктами AHA, ця маска може зробити вашу шкіру більш чутливою до сонця. Будь ласка, використовуйте SPF після використання. Ми не рекомендуємо використовувати AHA маску для надчутливої ​​шкіри, але якщо у вас є сумніви, проведіть патч-тест на непомітній ділянці перед нанесенням на обличчя.

Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент активно розширюється.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Белый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?