Все категории
Добавить товар

Тканинна маска jmsolution disney collection vital vita c з вітаміном с

700 грн
Описание

10 шт !

Тканинна маска JMSolution Disney Collection Vital Vita C вирівнює тон, усуває тьмяність і сліди втоми, надає природне сяйво і відмінно зволожує шкіру. Формула містить високу концентрацію гідролата лимона (20,380 ppm), багатого на лимонну кислоту і вітамін С, який заспокоює, покращує загальний тон і чинить антиоксидантний ефект, захищаючи клітини від вільних радикалів, і тим самим подовжуючи молодість шкіри.

Основні діючі компоненти:
-Аскорбінова кислота – потужний природний антиоксидант. Має протизапальні властивості. Сприяє загоєнню ран. Допомагає краще працювати іншим вітамінам – насамперед, вітамінам групи В, які також беруть участь в антиоксидантному захисті.
-Ніацинамід (вітамін В3) – збільшує синтез керамідів – ліпідів, відповідальних за цілісність гідроліпідного бар’єру: шкіра стає сильнішою, зникають сухість, стягнутість і лущення. Впливає на процес пігментації – уповільнює доставку меланіну до епідермісу. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену і підвищенню щільності шкіри, зменшує трансепідермальну втрату вологи, зміцнює захисний бар’єр шкіри.
-Бісаболол – основний компонент ефірної олії аптечної ромашки, цінний інгредієнт, що чинить ефективну протизапальну дію і водночас не має токсичного і подразнювального потенціалу. Бісаболол знімає будь-які подразнення на шкірі, незалежно від їхнього походження. Ефективно зменшує почервоніння, нівелює лущення, покращує характеристики шкіри, відновлюючи її природний тонус.
-Арбутин – усунення веснянок і пігментації різного характеру, відбілювання надмірно засмаглої та повернення нормального вигляду тьмяній шкірі, чинить антисептичний вплив на схильну до подразнень і висипань дерму, виводить токсини та шлаки, усуває набряки, вирівнює тон шкіри, повертаючи їй еластичність і м’якість.
-Алантоїн – стимулює оновлення епідермісу, допомагає відлущуванню ороговілих клітин, перешкоджає появі чорних цяток. Будучи потужним антиоксидантом, нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, прискорює регенерацію тканин і уповільнює старіння клітин. Сприяє загоєнню шкіри, відновлює її бар’єрні властивості.
-Квіткова олія і квіткова вода Троянди Дамаської – ефективно підтягує контур обличчя, а також благотворно впливає на зону навколо очей і декольте. Вона активно зволожує й омолоджує шкіру, знімає набряклість і усуває припухлість повік. Розгладжує зморшки, стягує розширені пори, усуває запалення, почервоніння, купероз.
-Аргінін – уповільнює процеси старіння, прискорює загоєння ран, стимулює оновлення клітин і омолодження, підвищує пружність шкіри, нормалізує мікроциркуляцію в тканинах епідермісу, покращує колір обличчя.
-Гліцерин – зволожує, пом’якшує і відбілює шкіру, розгладжує зморшки.

Тканинна основа маски щедро просякнута зволожувальною есенцією, щільно прилягає до шкіри, забезпечуючи максимальний ефект від використання маски. Усі компоненти маски є гіпоалергенними та підходять для безпечного використання навіть на чутливій шкірі.

Спосіб застосування:
Розгорніть маску, покладіть на обличчя і розгладьте, розганяючи бульбашки повітря. Залиште на 15-20 хвилин, після чого зніміть.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?