Все категории
Добавить товар

Demax плацентарна маска-активатор вітамін с та цераміди 200 мл

1100 грн
Описание

Інтенсивно живильна маска, що реструктурує, виражено освітлює, насичує шкіру, заповнює зморшки. Розкішне харчування для всіх типів шкіри, в т.ч. атопічної та комбінованої. Виражене освітлення та тонус.
Amitose 3GA - похідна вітаміну С, що освітлює, прорив японської косметології в освітленні шкіри. Унікальний механізм освітлення шкіри (ретроградний транспорт мелатоніну та активація аутофагії).

Церамідний комплекс (церамід NP, церамід AP, фосфоліпіди, сфінголіпіди, церамід EOP, фітосфінгозин) – це природні ліпіди, які у зв'язці з холестерином та жирними кислотами формують захисний шар дерми. Якщо керамідів достатньо, клітина ділиться, росте, старіє та відмирає – механізми у шкірі працюють правильно. Їй достатньо вологи, а нижні верстви надійно захищені від мікроорганізмів.
Відновлює шкіру.
Зміцнює ліпідну мантію.
Захищає від факторів довкілля.
Запобігає старінню.

Easyliance-інноваційний косметичний актив експрес дії, складається з екстракту смоли сенегальської акації та біополімеру, видобутого з мікроорганізмів, які мешкають у кореневищах соняшника. При нанесенні утворює на шкірі матрикс, який розгладжує та натягує шкіру. Цей матрикс формується як повітронепроникна еластична та безперервна плівка на поверхні шкіри. Комплекс вирівнює мікрорельєф, згладжує зморшки та мабуть омолоджує.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 200мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?