Все категории
Добавить товар

Маска-плівка для обличчя із заспокійливим ефектом medi-peel phyto cica-nol b5 wrapping...

755 грн
Описание

Маска-плівка для обличчя із заспокійливим ефектом Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Wrapping Mask вирізняється унікальним комплексом Cica-Nol Complex™, який пропонує комплексне лікування, яке розв´язує всі проблеми - від подразнення шкіри до зміцнення бар´єра вологості, забезпечуючи шкірі здоров´я і пружність.

Збагачена екстрактом листя центелли, ця маска підтримує здоров´я і чистоту чутливої шкіри. Крім того, поєднання комплексу Cica і пантенола B5 омолоджує ослаблену шкіру, підвищуючи її пружність, розгладжуючи і забезпечуючи м´який заспокійливий догляд.

Завдяки Aquaxyl і комплексу White Madeca Freshin-Green, засіб не тільки справляється з недосконалостями шкіри, а й значно підвищує рівень її зволоженості, роблячи колір обличчя сяючим і глибоко зволоженим.

Маючи сертифікат вегана, ця маска гарантує максимальну повагу до природи і вашої шкіри. Крім того, вона успішно пройшла тести на подразнення шкіри, що гарантує її безпеку для всіх типів шкіри, включно з найчутливішою.

Які проблеми вирішує
-Сухість і зневоднення шкіри
-Чутливість і подразнення
-Почервоніння і запалення
-Акне
-Нерівний тон і текстура шкіри
-Втрата пружності та еластичності шкіри
-Тьмяний колір обличчя
-Видимі ознаки старіння, такі як тонкі лінії та зморшки

В складі:
-AHA-кислота (альфа-гідроксикислота) - справжнє диво у сфері догляду за шкірою. AHA-кислота, одержувана з таких натуральних речовин, як цукрова тростина, молоко і виноград, старанно відлущує поверхню шкіри. М´яко видаляючи омертвілі клітини шкіри, вона відкриває більш яскравий і рівний колір обличчя. AHA-кислоти відомі своєю антивіковою дією, допомагають зменшити вираженість дрібних зморшок, а також покращують текстуру й еластичність шкіри.
-BHA-кислота (бета-гідроксикислота), що часто трапляється у вигляді саліцилової кислоти, проникає глибше в пори, відлущуючи і видаляючи надлишки шкірного сала і відмерлі клітини шкіри. Ця кислота просто незамінна для тих, хто бореться з акне, вуграми і розширеними порами. Вона має протизапальні та антибактеріальні властивості, які сприяють очищенню шкіри від плям. BHA особливо підходить для жирної і схильної до акне шкіри, допомагаючи регулювати вироблення жиру і запобігати майбутнім проривам.
-Потужний антивіковий інгредієнт аденозин відіграє найважливішу роль у клітинній функції шкіри, сприяючи виробленню колагену й еластину. У результаті зменшуються зморшки і тонкі лінії, підвищується еластичність шкіри, і вона має більш пружний і молодий вигляд. Його пом´якшувальні властивості також допомагають заспокоїти подразнену шкіру, що робить її універсальним інгредієнтом для вирішення різних проблем шкіри.
-Чудо природи, олія жожоба в точності імітує шкірне сало, що робить її винятковим зволожувальним засобом, який балансує вироблення шкірного сала, не забиваючи пори. Багата на вітаміни та мінерали, вона живить і захищає шкіру, надаючи їй м´якості та еластичності. Його протизапальна дія також заспокоює і загоює шкіру, що робить його ідеальним засобом для всіх типів шкіри, включно з чутливою і схильною до акне.
-Ніацинамід, відомий також як вітамін B3, славиться широким спектром корисних для шкіри властивостей. Він ефективно зміцнює шкірний бар´єр, утримуючи вологу і покращуючи текстуру. Його здатність регулювати вироблення жиру робить його корисним для шкіри, схильної до акне, а його протизапальні властивості зменшують почервоніння і подразнення. Ніацинамід також освітлює колір обличчя, усуваючи темні плями і гіперпігментацію, роблячи тон шкіри рівнішим.
-Центелла азіатська, відома також як цика, є одним із найпопулярніших інгредієнтів у традиційних і сучасних засобах для догляду за шкірою і славиться своїми загоювальними, заспокійливими й антивіковими властивостями. Вона підсилює вироблення колагену, знімає запалення і підвищує рівень зволоження, підтримуючи відновлення і оновлення шкіри. Ідеально підходить для чутливої та подразненої шкіри, допомагає заспокоїти почервоніння і захистити шкіру від негативного впливу довкілля.

Результат після застосування:
-Заспокоєння і пом´якшення шкіри зі зменшенням почервоніння
-Поліпшення текстури та гладкості шкіри
-Чист

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?