Все категории
Добавить товар

Успокаивающая ночная маска с центеллою trimay medicica calming sleeping pack

21 грн
Описание

Заспокійлива нічна маска з центелою Trimay Medicica Calming Sleeping Pack ідеально підходить для глибокого зволоження та відновлення проблемної та чутливої шкіри. Засіб моментально знімає запалення та почервоніння, попереджає появу акне, бореться з висипом вугрів. Зменшує виразність судинних зірочок та ідеально підходить для шкіри з куперозом. Чудово живить, уповільнює процеси старіння.

Ключовим компонентом нічної маски є комплекс Centellasome-M (екстракт центели, мадекасосид, мадекасова кислота, азіатикозид, азіатикова кислота), що має потужні цілющі властивості завдяки своєму унікальному складу. Комплекс покращує стан проблемної шкіри та акне, має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, надає судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Маска має дуже легку текстуру ніжно зеленого кольору, швидко вбирається, миттєво насичуючи шкіру вологою та заспокоюючи.

Нічна маска представлена у зручних порційних пірамідках-саше, що гарантує економічність, стерильність засобу та гігієнічне використання. Засіб у порційних упаковках дуже зручно брати із собою у дорогу.

Спосіб застосування: За 15-20 хвилин до сну нанести тонким шаром на очищену тонізовану шкіру. Дати вбратися. Вранці змити теплою водою.

3g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?