Все категории
Добавить товар

Розслаблююча маска-плівка для обличчя petite maison, 120 мл

79 грн
Описание

Маска для шкіри, що потребує заспокоєння, живлення та відновлення. Глибоко очищує та надійно захищає шкіру, зволожує та освіжає обличчя. Екстракт солі Мертвого моря покращує захисні функції шкіри, зменшує шорсткість та запалення. Мінерали, що містяться у солі, прекрасно зволожують і пом'якшують, позбавляючи від токсинів. Багатий на полісахариди подрібнений овес є дуже ефективним у боротьбі з тьмяністю і сухістю шкіри після впливу УФ-променів і агресивних хімічних речовин, а також негативних факторів навколишнього середовища.

Спосіб застосування: Нанесіть густим рівним шаром на чисту й суху шкіру. Уникайте областей очей, брів, волосся і губ. Залиште на 20-25 хвилин до повного висихання. Повільно зніміть висохлу маску, починаючи від низу до верху. Ретельно промийте обличчя теплою водою. Використовуйте один або два рази на тиждень. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте потрапляння в очі. При виникненні подразнення, припинити використання. Зберігати при кімнатній температурі і в недоступних для дітей місцях.

Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Sorbitol, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Maris Sal, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Titanium Dioxide (CI 77891), CI 42090

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • 120мл
Объем:
120 мл
Тип кожи:
Назначение:
Продавец
tveritinova
tveritinova
Супер-продавец
Ромны
87% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?