Все категории
Добавить товар

Патчі з османтусом

130 грн
Описание

130грн
Патчі для очей з квітками золотого ОСМАНТУС, 80 шт
М'яка текстура і цілющі натуральні компоненти, що входять до складу маски для очей, забезпечать Вашій шкірі тривале зволоження, приберуть зморшки і мішки під очима і додадуть свіжість і молодість!
Патчі навколо очей з квітами золотого османтусу і ефірним маслом допомагають при набряках, темних колах навколо очей, викликаних стресом, перевтомою, пізнім засинанням. Ефективно прибирають в'ялість шкіри, що виникає при втраті вологи, на тривалий час зволожують і підтягують шкіру.
Ефект: відновлює структуру колагенових волокон, зволожує і живить глибинні шари шкіри, тим самим запобігаючи передчасному старінню, згладжує шрами і дефекти, підтягує шкіру, надає регенеруючу дію, запобігає роздратування і пересушування шкіри, при регулярному використанні допомагає відновити здоровий вигляд і красу шкіри.
Застосування: маску наносити на очищену шкіру навколо очей, притискаючи двома пальцями уздовж для кращого контакту зі шкірою, зняти через 15 - 20 хвилин. Для посилення ефекту залишки маски втерти рухами. Не змивати!
Для зручності нанесення кожен патч можна розрізати навпіл.
Підходить для всіх типів шкіри.
Рекомендовано застосовувати 2-3 рази в тиждень.
Основні компоненти: деіонізірованная вода, екстракт османтусу запашного, солодкий квітка османтуса, мед, масло маслин османтусу, морські водорості, гліцерин, колаген, гіалуронова кислота, гідролізований рослинний білок, плацента, екстракт гамамелісу, екстракт женьшеню, вітамін Е, стеаринова кислота, пропіленгліколь, алантоїн, кераміди.
Обсяг: 140г / 80шт
Термін придатності: в нерозпечатаному вигляді 3 роки, після відкриття банку зберігати в холодильнику.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Продавец
tanuwa8585
tanuwa8585
Кропивницкий
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?