Все категории
Добавить товар

Тканинна маска з маслом ши farmstay real shea butter essence mask

26 грн
Описание

Тканинна маска з маслом ши FarmStay Real Shea Butter Essence Mask відмінно підійде власникам сухої, зневодненої шкіри. Поживна есенція миттєво заспокоює стягнуту шкіру та дарує відчуття комфорту. Маска чудово справляється з лущенням. Тижневий курс масок дозволить надовго забути про ознаки зневоднення, що завдають незручності (свербіж, почервоніння, стягнутість, лущення тощо).

- Масло ши багате жирними кислотами. Вони зміцнюють гідроліпідну мантію епідермісу, завдяки чому швидкість випаровування вологи з поверхні шкіри значно знижується і шкіра довше залишається зволоженою. Масло ши згладжує наявні лущення і відчутно пом'якшує огрубілі від сухості ділянки обличчя.
- Екстракт бораго надає відновлюючу дію шкірі. Стимулюючи регенерацію бораго прискорює загоєння мікроушкоджень шкірного покриву, що виникають через натяг сухої шкіри.

⟹ Спосіб застосування: витягти маску з упаковки та розташувати її на поверхні очищеної, тонізованої шкіри. Розправити щільно, прибравши всі заломи і бульбашки повітря, що утворилися. Залишити маску на 15-20 хвилин. Потім видалити маску та нанести на шкіру залишки есенції з упаковки. Для досягнення найкращих результатів рекомендується курсове застосування масок.

⭐ Об'єм: 23 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?