Все категории
Добавить товар

Зволожуючі гідрогелеві патчі dr. ceuracle

960 грн
Описание

Зволожуючі Гідрогелеві патчі Dr. Ceuracle, 60 шт

Патчі створені на основі комплексу з 6 видів гіалуронової кислоти(1000 ppm) для глибокого і тривалого зволоження зневодненої шкіри, яка страждає від сухості і набряклості, спричиненої нестачею зволоження. Гіалуронова кислота, відома як резервуар для води, забезпечує глибоке зволоження, зберігає вологу глибоко всередині шкіри, в той час як вітамін B5 (пантенол) і фруктан утворюють міцний бар'єр, запобігаючи втраті вологи.

Формула гідрогелевих патчів Dr.Ceuracle містить:

Комплекс з 6 видів гіалуронових кислот (Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium hyaluronate, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium acetylated hyaluronate, Sodium hyaluronate, Ascorbyl propyl hyaluronate) — надає інтенсивне глибоке зволоження.

Пантенол (провітамін B5) — природний зволожувач дерми, допомагає клітинам утримувати високий рівень вологи тривалий час, стабілізує і підсилює бар'єрну функцію шкіри, захищає шкіру від дії вільних радикалів, заспокоює і пом'якшує її.

Фруктан і екстракт центелли азіатської — надає зволожуючу і протизапальну дії, покращує бар'єрну функцію шкіри.

Порошок ірландського моху — розгладжує, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Екстракти гарденії і квіток ромашки — має антисептичні властивості, відновлюють шкіру і заспокоють її.

Камедь бобів ріжкового дерева — володіє потужною зволожуючою і вологоутримуючою властивостями, пом'якшує шкіру.

Аденозин — зменшує зморшки і активізує синтез колагенових волокон.

Основа патчів складається з гідрогелю природного походження, головним компонентом якого є каррагінан - речовина, що отримується з червоних водоростей. Маючи великий розмір молекули, він відмінно утримує вологу, не дозволяючи активним інгредієнтам швидко випаровуватись з поверхні шкіри. Завдяки своїй особливій структурі біополімерний гідрогель щільно прилягає до шкіри і поступово розчиняється від температури тіла, дозволяючи корисним компонентам есенції рівномірно і глибоко проникати в шкіру. Дерматологічно протестовані і підходять для чутливої ​​шкіри.

Об'єм: 60 шт / 90 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?