Все категории
Добавить товар

Маска для обличчя holy land cosmetics a-nox+retinol mask

1500 грн
Описание

Маска для обличчя

Маска для обличчя A-Nox+retinol виготовлена співробітниками ізраїльської косметичної компанії переважно для дам з проблемною шкірою. Holy land cosmetics розробили універсальну формулу, яка швидко і надійно лікує, зволожує, нормалізує pH баланс. Проблемна шкіра - це не вирок. В активному складі маски міститься поєднання бетоніта, гліцерину, оксиду цинку, діоксид титану, які відіграють важливу роль у знежирюванні шкіри. Ретинол послужить помічником у загоєнні після очищення. Саліцилова кислота допоможе старим клітинам безболісно відлущитися, а натуральний алантоїн збільшить кількість води в клітинах.

Використання A-Nox+retinol mask потребує особливої уваги. Необхідно наносити точково і лише на запалені місця. Після використання протизапальна маска створить ефект прохолоди на вже очищеній шкірі. Дивовижні властивості компонентів звужують пори, нормалізують колір шкіри, зменшать виділення сальних залоз.

Спосіб застосування

наносити точково на ніч на запалені елементи та інфільтрати. Не змивати! 2-3 рази на тиждень наносити маску тонким шаром на проблемні зони на 20 хвилин, потім ретельно змивати губкою з водою. На завершення наносити зволожувальний лосьйон.

Склад

бентоніт, гліцерин, каолін, оксид цинку, діоксид титану, оксид заліза чорний, алантоїн, саліцилова кислота, ретинол.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Классификация:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?