Все категории
Добавить товар

Відновлювальні капсули для обличчя з концентратом олій novage nutri6

950 грн
Описание

32631

30 капсул

Засіб швидко вбирається, миттєво пом'якшуючи і розгладжуючи шкіру

Вигляд шкіри покращується вже через 4 тижні*

Опис

Активний живильний коктейль із 6 насичених натуральних олій в індивідуальних капсулах для шкіри обличчя, шиї і декольте. Відновлює м'якість, гладкість і здорове сяйво шкіри. Для будь-якого віку і типу шкіри. Протестований споживачами.

Завдяки клінічних випробувань, наукових досягнень і розробок в області стволових клітин рослин доведено, що серія продуктів NovAge впливає на 12 основних ознак старіння шкіри, через які жінки виглядають старшими за свій вік. Але твоя шкіра не повинна визначати твій вік! Обирай свою лінійку продуктів в серії NovAge, щоб виглядати так, як ти себе відчуваєш.

Як користуватися

Якщо твоя шкіра потребує активного відновлення, використовуй капсули курсом: вранці та ввечері протягом одного місяця. У звичайний час - 2-3 рази на тиждень як доповнення до основного догляду. Наноси масло після очищення та тонізування шкіри і до нанесення денного/нічного крему. Відкрий капсулу, кінчиками пальців нанеси масло на очищену та підготовлену шкіру обличчя, шиї та декольте і дай засобу повністю вбратися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?