Все категории
Добавить товар

Ботанічна сироватка french girl florale 🌸розкішна відновлююча сироватка

1800 грн
Описание

Повнорозмірна❤️ вартість 72 $.

Що всередині: ботанічна сироватка French Girl Florale — це розкішна відновлююча сироватка на рослинній основі з 20 некомедогенними органічними оліями. Сироватка глибоко кондиціонує, живить, зволожує та оновлює шкіру обличчя. Багата омега-3 жирними кислотами, вітамінами та антиоксидантами, його розкішна формула, яка швидко вбирається, забезпечує миттєве вливання вологи та сяйва для здорової та сяючої шкіри.
Суперзірки: насичена незамінними жирними кислотами наша інтенсивно поживна суміш олій арганії, жожоба, оливи, журавлини, примули, чіа та таману наповнює шкіру глибоким заспокійливим зволоженням. Багата амінокислотами та антиоксидантами суміш шипшини, моря Олії обліпихи та граната допомагають зміцнити природний бар’єр вологи шкіри та захистити її від вільних радикалів.
Наша формула без силікону: потужні інгредієнти рослинного походження, які підтримують здоровий бар’єр шкіри. Наші рецептури ніколи не містять силікони та акрилати, отримані з нафти, або високоочищені фракціоновані кокосові олії.
Без води: ми використовуємо стійкі рослинні олії та екстракти замість води в наших рецептурах.
Проблеми зі шкірою: нерівний тон шкіри, сухість, тонкі лінії, подразнення, тьмяність

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?