Все категории
Добавить товар

Заспокійлива олійка масло для обличчя для обличчя conserve you face oil

690 грн
Описание

Об’єм 30 мл
Нова, не відкривалася! Оригінал з Англіі
Олія для обличчя Conserve You Face Oil захищає та заспокоює шкіру. Ця нежирна олія для обличчя легко вбирається у шкіру, заспокоюючи почервоніння, захищаючи шкіру від зовнішніх пошкоджень та вирівнюючи текстуру шкіри.

Розроблений для захисту шкіри за допомогою розкішної суміші олій, олія насіння конопель, блакитної пижми, бісаболол та олія какаї живлять і зволожують шкіру, надаючи їй сяйва з відтінком роси. Ця легка текстура обволікає шкіру захисною вуаллю від синього світла та стресових факторів навколишнього середовища завдяки унікальному інгредієнту Blue Oléoactif, який згодом зменшує гіперпігментацію. Для всіх типів чутливої ​​шкіри, яким потрібно трохи більше дбайливої ​​обробки, вам сподобається додавання вітаміну Е, який допомагає заспокоїти роздратування та зняти почервоніння. Пропонуючи набагато більше, ніж просто сенсорні відчуття, хоч і це теж добре, масло для обличчя Conserve You Face Oil миттєво пожвавлює шкіру і захищає її в довгостроковій перспективі.

❗️Як використовувати
Акуратно вмасажуйте 2-3 краплі в очищену шкіру, уникаючи прямого влучення в очі. Для досягнення найкращих результатів наносите щодня вранці, щоб захистити шкіру протягом дня.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?