Все категории
Добавить товар

Олійка для зняття макіяжу та очищення обличчя 115 мл atache

1600 грн
Описание

Очищаюча олія та рідина для зняття макіяжу з обличчя, очей та вій на основі соняшникової олії, олії моркви та зародків пшениці. Це емульгуюча олія, яка видаляє всі забруднення та макіяж, навіть тривалий та водонепроникний.

Після змішування з кількома краплями води або тоніком ця очищаюча олія перетворюється на молочну емульсію, яка глибоко очищає, не висушуючи і не залишаючи жирної шкіри, зберігаючи при цьому баланс її кислого захисного пальто.

Має зручний насос, який кожного разу дозує потрібну кількість продукту. Це дозволяє легко проводити рутинне очищення, не витраваючи жодної краплі продукту.

Це унікальний продукт, який, крім забезпечення тривалого комфорту, ретельно і м'яко очищає шкіру, підходить навіть для чутливої шкіри. Він швидко стане основою щоденного догляду за шкірою.

Він ідеально підходить для будь-якого типу шкіри - нормальної, сухої, комбінованої, жирної, тому що він здатний глибоко очистити їх, не змінюючи їх баланс.

Спосіб використання:

Пряма емульсія: нанесіть безпосередньо на обличчя, вії та повіки та обережно масажуйте змоченими водою пальцями, поки олія не перетвориться на емульсію. Видаліть його, змиваючи теплою водою, а якщо хочете, за допомогою ватного тампона, змоченого водою.

Емульсія з тоніком: якщо ви віддаєте перевагу, ви можете вичавити рідину для зняття макіяжу на руку, додати кілька крапель тоніка або води і перемішати до отримання емульсії. Коли він емульгує, нанесіть його на ділянки, які потрібно видалити, виконуючи круговий масаж. Після завершення чищення вийміть його теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 120мл
Продавец
tanus...
tanusha_hrebeniuk
Ковель
39% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?