Все категории
Добавить товар

Atache oily sk cleansing gel | регулюючий гель для обличчя для жирної шкіри 115 мл

1700 грн
Описание

Cleansing Gel - це регулюючий гель для миття обличчя з лінії Oily SK, створений з урахуванням потреб жирної, комбінованої та/або вугрової шкіри.

Цей гель перетворюється на м'яку піну, яка глибоко очищає, допомагаючи регулювати вироблення шкірного сала, відновлює баланс гідроліпідного шару і запобігає утворенню прищів, прищів тощо.

Його спеціальна формула містить активні інгредієнти, такі як саліцилова кислота, PCA цинку, хлоргексидин диглюконат, ментил лактат, алантоїн, а також ефірні масла лимона і м'яти, які широко використовуються в догляді за шкірою з надмірною секрецією шкірного сала та / або акне.

Очищуючий гель є ключовим продуктом для жирної шкіри, де очищення обличчя важливіше, ніж для будь-якого іншого типу шкіри. Тому вам потрібен очищуючий гель, якщо...

Шукаєте засіб для миття обличчя, придатний для потреб жирної, комбінованої та/або вугрової шкіри, і ви ще не знайшли відповідного.

Вам потрібен очищуючий продукт, який також допоможе регулювати баланс вашої шкіри.

Спосіб використання:

Змочіть пальці або бажану добавку для очищення та нанесіть очищуючий гель на обличчя, виконуючи ніжний круговий масаж, щоб створити м'яку піну. Змийте великою кількістю води і обережно висушіть обличчя, щоб уникнути подразнення або пошкодження шкіри. Ви також можете використовувати його на інших частинах тіла, які страждають від надлишку шкірного сала або прищів, таких як шия, груди або спина.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 120мл
Продавец
tanus...
tanusha_hrebeniuk
Ковель
39% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?