Все категории
Добавить товар

Міцелярна вода для обличчя та шкіри навколо очей вітэкс, двофазна для зняття макія.

115 грн
Описание

Двофазна міцелярна вода для обличчя та шкіри навколо очей Вітекс Pharmacos Dead Sea для зняття макіяжу.

Дія:

Дбайливо й ефективно видаляє макіяж, зокрема водостійкий
Насичує клітки морськими мінералами та мікроелементами
Зволожує, пом'якшує та оздоровлює шкіру

Фахівці наукового центру ЗАТ Вітекс створили нове покоління двофазних формул для надзвичайно дбайливого, делікатного та високоефективного очищення шкіри та зняття макіяжу.

Двофазна міцелярна вода з оліями дає змогу одним рухом без зайвого тертя очистити шкіру від макіяжу та забруднень, не порушуючи природного pH-балансу й захисного ліпідного шару шкіри.

Інноваційна формула засобу складається з двох фаз:

Водна фаза містить міцели — особливі очисні сфери, які притягують забруднення зі шкіри й утримують їх усередині себе
Олійна фаза, збагачена благородними оліями макадамії та оливи, дає змогу легко та швидко видалити навіть водостійкий макіяж

Завдяки 20 цілющим мінералам Мертвого моря в процесі очищення шкіра оздоровлюється, зволожується, пом'якшується, покращується її тонус і пружність.

Насичена есенція з 20 природних мінералів Мертвого моря має протизапальну й антисептичну дію, глибоко насичує шкіру потрібними речовинами, активізує клітинне дихання, підсилює мікроциркуляцію у всіх шарах шкіри, підтягує і розгладжує.

Натуральну олію макадамії завдяки унікальному хімічному складу називають «еліксиром молодості», оскільки вона допомагає активно боротися з віковими змінами — дрібними зморшками, старінням, сухістю і пігментними плямами. Відновлює еластичність і пружність шкіри, стимулює обмінні процеси та кровообіг у клітинах, сприяє покращенню вироблення колагену та протеїнів, що відповідають за регенераційні здатності клітин епідермісу. Має потужний енергетичний ефект, дарує шкірі заряд бадьорості й освіжає колір обличчя.

Натуральна оливкова олія містить велику кількість незамінних жирних кислот, зокрема й пальмітинову кислоту, яка за структурою схожа з ліпідними структурами шкіри, тому легко всмоктується і засвоюється клітинами. Живить, зволожує, усуває підвищену сухість шкіри. Підсилює захисні функції шкіри та сприяє насиченню клітин потрібною вологою, а також запобігає зневодненню.

Результат: ідеально чиста шкіра, яка випромінює свіжість і ніжне сяйво.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Жирная

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?