Все категории
Добавить товар

Міні-версія відбілюючої пінки для вмивання may island 7 days secret vita plus - 10...

80 грн
Описание

Мініатюра очищаючої пінки з обліпихою MAY ISLAND 7 Days Secret Vita Plus - 10 Cleansing Foam створена для освітлення потемнілої, з нерівномірним тоном, пігментованою, тьмяною, із землистим або сіруватим відтінком шкіри обличчя. Поверне Вам яскравість, красивий колір. Зволожує і захищає від обезводнення. Чудово підходить для догляду за жирною, проблемною, комбінованою шкірою, оскільки має протизапальну властивість. Заспокоює роздратування, запалення. Помітно вибілює постакне, потемніння на обличчі і вікові пігментні плями. Видаляє різні забруднення, очищає пори і звужує розширені.

У складі пінки для умивання :

обліпиха;
гіалуронова кислота;
аденозин;
ниацинамид;
екстракти опунції, зеленого чаю, лимона, гібіскуса, зауруруса китайського.

Комплекс цілющих рослин вітамінізує, живить, оздоровлює шкіру. Екстракти зміцнюють стінки судин, підвищують місцевий імунітет. Борються із запаленням, утворенням гнійничків і висипання на обличчі.
Очищаюча пінка підходить для лікування акне, вугрового висипу. Засіб підтримує цілісність ліпідного шару дерми і його водний баланс. Пом'якшує і розгладжує шкіру, робить її доглянутою, здоровою на вигляд. Не забиває пори і не провокує появу комедонов.

Спосіб застосування : трохи засобу вспенить у вологих долонях, масажувати усю поверхню особи впродовж 2-ух хв.; рясно змити проточною водою.

Процедуру повторювати уранці і увечері.

Об'єм: 30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?