Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Estee lauder perfectly clean пінка для вмивання і очищуюча маска 2 в 1 150 мл

715 грн
Описание

Універсальний засіб для ефективного очищення і зволоження шкіри від бренду Estee Lauder ідеально підійде для власниць нормальної та комбінованої шкіри. Кремоподібна формула засобу утворює густу пінку, яка чудово очищає пори, освіжаючи і тонізуючи шкіру. Пінка також добре знімає залишки макіяжу та інших забруднень, дарує відчуття свіжості і чистоти. Засіб збагачений натуральними рослинними екстрактами та ефірними оліями, які чудово очищають, зволожують і живлять шкіру.

І один з цих компонентів - екстракт зеленої кави, який чудово знімає набряклість, активізуючи обмінні процеси в клітинах. Ультрам'який мийний засіб при контакті з водою швидко перетворюється на піну для видалення забруднень і надлишку шкірного сала, не позбавляючи шкіру її природного захисту і зволоженості. Засіб можна використовувати і як маску для обличчя, потримати 15-20 хвилин. Після такої приємної процедури ви відчуєте невимовну ніжність і бархатистість шкіри.

Спосіб застосування
В якості очищального засобу використовуйте щодня вранці і ввечері: розподіліть легкими масажними рухами по вологій шкірі, змийте теплою водою. Або два рази на тиждень у якості маски: розподіліть масажними рухами по сухій шкірі і залиште на 3 хвилини, потім змийте теплою водою. Не наносити на шкіру навколо очей.

Склад
water, myristic acid, glycerin, behenic acid, potassium hydroxide, palmitic acid, sodium methyl cocoyl taurate, lauric acid, stearic acid, sucrose, montmorillonite, silybum marianum extract, sodium hyaluronate, sorbitol, caffeine, zinc pca, peg-3 distearate, kaolin, fragrance, disodium edta, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Назначение:
Увлажнение
Продавец
shopm...
ShopMakeUp2021
Киев
20% выполненных заказов
Была

Похожие товары