Все категории
Добавить товар

Пінка-мус для вмивання з екстрактом чорниці sersanlove blueberry

230 грн
Описание

Пінка-мус для вмивання з екстрактом чорниці та гіалуроновою кислотою Sersanlove Blueberry Amino Acid Cleansing Mousse очищає шкіру обличчя та пори не лише від забруднень, а й від макіяжу. Пінка має дуже зручну м'яку силіконову щіточку, яка має відлущувальну дію, покращує кровообіг і ретельно опрацьовує
кожен сантиметр шкіри обличчя.

В складі:

Екстракт чорниці - містить у собі велику кількість життєво важливих поживних речовин, мінералів і вітамінів, які ефективно усувають, плями, прищі та нерівний тон шкіри. Вона також нормалізує жировий баланс на шкірі, роблячи її гладкою та еластичною, підвищує вироблення глутатіону (антиоксидант). Дбає про судини, надає їм еластичність, зменшує проникність та зміцнює капіляри.

Амінокислоти - відновлюють структуру тканин епідермісу, зміцнюють волокна, роблять шкіру більш щільною. Підтримують цілісність епідермісу, надають еластичність та пружність.

Гіалуронова кислота – інтенсивно зволожує та пом'якшує тканини.

Спосіб застосування: вмийтеся чистою водою і потроху натискаючи кнопку насадки, масажними рухами пройдіться по обличчю 1-2мин. Змийте чистою проточною водою. Рекомендується застосовувати вранці та ввечері.

Об'єм: 150 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?