Все категории
Добавить товар

Estee lauder perfectly clean 2в1/умывалка/умивалка/маска очищуюча/умивалка-маска

250 грн -10% 225 грн
Описание

Пінка для вмивання і очищуюча маска 2 в 1, 15мл
Нова, з набору!

Універсальний засіб для ефективного очищення і зволоження шкіри від бренду Estee Lauder ідеально підійде для власниць нормальної та комбінованої шкіри. Кремоподібна формула засобу утворює густу пінку, яка чудово очищає пори, освіжаючи і тонізуючи шкіру. Пінка також добре знімає залишки макіяжу та інших забруднень, дарує відчуття свіжості і чистоти. Засіб збагачений натуральними рослинними екстрактами та ефірними оліями, які чудово очищають, зволожують і живлять шкіру.

І один з цих компонентів - екстракт зеленої кави, який чудово знімає набряклість, активізуючи обмінні процеси в клітинах. Ультрам'який мийний засіб при контакті з водою швидко перетворюється на піну для видалення забруднень і надлишку шкірного сала, не позбавляючи шкіру її природного захисту і зволоженості. Засіб можна використовувати і як маску для обличчя, потримати 15-20 хвилин. Після такої приємної процедури ви відчуєте невимовну ніжність і бархатистість шкіри.

Спосіб застосування
В якості очищального засобу використовуйте щодня вранці і ввечері: розподіліть легкими масажними рухами по вологій шкірі, змийте теплою водою. Або два рази на тиждень у якості маски: розподіліть масажними рухами по сухій шкірі і залиште на 3 хвилини, потім змийте теплою водою. Не наносити на шкіру навколо очей

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • 15мл
Классификация:
Элитная
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?