Все категории
Добавить товар

Набор топ 3 для жирной кожи hillary top 3 for oily skin

1641 грн
Описание

Подарунковий набір з трьох топових продуктів Hillary!

Крем Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba для жирної та комбінованої шкіри завдяки саліциловій кислоті в складі регулює роботу сальних залоз, знімає запалення і буде дбайливо боротися з комедонами. Крем нормалізує pH шкіри до позначки 5,5, зволожує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища.

Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN в 3 рази зменшує кількість чорних точок, відлущує ороговілі клітини і надає шкірі обличчя сяючого вигляду, робить шкіру еластичнішою, а вікові зміни шкіри менш помітними, глибоко очищає пори, усуває запальний процес, зволожує, не сушить шкіру, ніжно і дбайливо очищає її, не викликає подразнень чи будь-яких неприємних відчуттів, сприяє зменшенню постакне і пігментації та не порушує мікробіом шкіри.

Сироватка HILLARY SMART HYALURONIC зволожує глибокі шари шкіри, діє як протизапальний агент, попереджає старіння і відроджує молодість шкіри, відновлює і захищає, утримує вологу всередині шкіри, помітно скорочує зморшки, підтягує шкіру і надає їй сяйва та зміцнює природний захисний бар'єр.

До набору входять:

Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл;
Крем для жирної та проблемної шкіри Hillary Corneotherapy Intense Сare Tamanu & Jojoba, 50 мл;
Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN, 100 г.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары