Все категории
Добавить товар

Graymelin vita yuja cleansing oil гидрофильное масло для сияния кожи

850 грн
Описание

Вітамінна гідрофільна олія для сяйва шкіри Graymelin Vita Yuja Cleansing Oil чинить яскраво виражену тонізуючу й антиоксидантну дію, ефективно розчиняє всі забруднення, зокрема стійкий макіяж, тональні та сонцезахисні засоби. Засіб не провокує появу сухості та подразнень, м'яко очищає, зволожує і заряджає шкіру вітамінами.

Екстракт юдзу є природним джерелом вітамінів В і С, наповнює шкіру енергією, повертає їй тонус і здорове сяйво, м'яко освітлює і допомагає в боротьбі з пігментацією. Бореться з тьмяністю і покращує загальний тон шкіри.

Спеціальний комплекс "Yellow Trio" тонізує і освіжає втомлену шкіру, схильну до негативного впливу з боку навколишнього світу. Підвищує захисний бар'єр і зміцнює тургор епідермісу. Зберігає шкіру молодою і здоровою.

Основні діючі компоненти:
-Екстракт юдзу чинить антисептичну, антиоксидантну дію, стимулює відтік лімфи, покращує мікроциркуляцію крові.
-Екстракт женьшеню стимулює циркуляцію крові, зміцнює стінки судин і знижує вираженість судинної зірочки, чинить антиоксидантну дію і виводить шлаки з організму.
-Екстракт імбиру покращує імунітет шкіри, зміцнює захисний шар, ефективно тонізує і виводить токсини.
-Екстракт грейпфрута покращує колір обличчя і стан шкіри, нормалізує вироблення шкірного жиру, має антикомедогенну дію, звужує пори, тонізує, зволожує, розгладжує шкіру.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: видавіть трохи олії на сухі долоньки і нанесіть на суху шкіру. Помасажуйте круговими рухами, додайте трохи води і помасажуйте знову. Ретельно змийте засіб теплою водою та вмийтеся пінкою.

400мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • 400мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?